In een aangename , ontspannen omgeving kan je zowel aan cardio- als krachttraining doen. Onze medewerkers zorgen voor deskundige begeleiding en de nodige uitleg waardoor je op de meest efficiënte manier het gewenste resultaat bereikt.
De openingsuren van de fitness kunt u hier (link naar openingsuren) terugvinden.

Afslanken

Samen met onze coach stellen we een aangepast trainingsprogramma op zodat uw doel zo goed en snel mogelijk bereikt wordt.

Krachttraining

Wil je graag wat breder en steviger worden? Dan ben je bij Sportjoy aan het goede adres! Onze ruime kracht fitness heeft voor ieder wat wils. Zowel heren als dames kunnen zich hier volop uitleven aan de krachttoestellen.

Senioren

Ook op latere leeftijd blijkt fitness positief bij te dragen aan een goede lichamelijke en geestelijke conditie. Fitness stimuleert een stabieler lichaamsgewicht, lager vetpercentage, een gunstigere bloeddruk en een rustige hartslag. Bovendien is fitness een relatief veilige sport en laagdrempelig om te beoefenen! Sportjoy beschikt over een speciaal toestel-circuit met aangepaste oefeningen voor alle leeftijden.

Op maat

Wil je deelnemen aan de 10 Miles of werk je toe naar een ander doel ? De coaches van Sportjoy kunnen je helpen in het bereiken van jouw doel! Via program training werken we een programma op maat uit dat toewerkt naar je doel.

Openingsuren – Automatische toegang

elke dag7u30 tot 23u

Openingsuren – Begeleiding

(trainer aanwezig)

Maandag9u tot 12u + 15u tot 22u
Dinsdag16u tot 22u
Woensdag9u tot 12u + 14u tot 22u
Donderdag16u tot 22u
Vrijdag9u tot 12u
Zaterdag 9u tot 12u