Rackets te huur in de bar en ballen vrijblijvend te gebruiken. Opgelet: houd hiervoor rekening met de openingsuren van de bar!

Padel is een racketsport met invloeden uit verschillende sporten (tennis, squash, badminton, …). Het is een terugslagspel dat zowel enkel als dubbel wordt gespeeld op een rechthoekig terrein omringd door roosters en ramen. De bal blijft in het spel na contact met de wanden. Dit zorgt voor langere rally’s en meer spelplezier.

Padel wordt gespeeld met een gesloten racket en een bal die sterk lijkt op een tennisbal. De puntentelling is identiek aan deze van tennis.

Deze sport die overkomt vanuit het zonnige Spanje is enorm toegankelijk. Iedereen kan spelen ongeacht uw leeftijd of ervaring. Door een kortere afstand onderling, zorgt de sport ook voor een leuk en sociaal karakter. Het is met andere woorden een uitdagende sport voor ieders vaardigheids- en fysiek niveau. Dé ideale sport om te spelen met vrienden, familie of collega’s.

Plezier gegarandeerd!

Onze infrastructuur biedt u de mogelijkheid om te spelen op maar liefst 12 dubbelterreinen, waarvan 6 indoor en 6 outdoor.

Padel spelers