Bij Sportjoy staat groepssfeer en elkaar aanmoedigen op de eerste plaats.

Zumbadinsdag 20u15
donderdag 19u15
zaterdag 10u
BBBmaandag 20u15
woensdag 09u + 20u15
donderdag 18u15
Cycling maandag 19u
dinsdag 19u
woensdag 19u
donderdag 20u30
zondag 10u
Synrgydinsdag 20u
donderdag 20u
vrijdag 09u
Challengemaandag 19u
woensdag 19u
Yin Yogamaandag 19u45
Steps & Abswoensdag 19u
Piloxingmaandag 18u30
Pilateswoensdag 17u30
donderdag 19u30

Zumba

Zumba is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans. Bij Zumba worden fitnessoefeningen op muziek gedaan. Deze lessen duren telkens een uur.

BBB

Een energieke les waarbij kracht- en cardiotraining gebruikt wordt om de billen, benen en buik te trainen. Deze lessen duren telkens een uur.

Cycling

Tijdens de lessen Cycling wordt er gefietst op je eigen niveau. Door een FTW-test te laten afnemen door een van de fitnessbegeleiders, wordt uw conditie nagegaan. Op deze manier wordt er actief en opbouwend aan een betere uithouding gewerkt.

Synrgy

Synrgy is een ideale les voor zowel beginnende als gevorderde sporters. Door onze coach worden er maandelijks nieuwe oefeningen geprogrammeerd. In een doorschuifsysteem komen zowel kracht, balans als core oefeningen aan bod.  Voor een optimale begeleiding werken wij in groepen van maximum 10 personen.

Challenge

Hou je van uitdaging? Dan is Challenge iets voor jou! In deze intensieve les worden kracht, core en uithoudingsoefeningen gecombineerd. Een persoonlijke begeleiding wordt aangeboden doordat wij in groepen van maximum 10 personen werken.

Yin Yoga

Yin Yoga bevat zittende en liggende houdingen die voor langere tijd worden aangehouden. Het werkt diep in op het lichaam, de spieren en verbindende weefsels zoals het bindweefsel, de ligamenten, de pezen en gewrichten.

Pilates

Low-impact les waarbij kracht, flexibiliteit en focus op de ademhaling centraal staan. Het doel van deze les is om een sterke en stabiele core (lichaamscentrum) op te bouwen. Deze volwaardige training is geschikt voor alle niveaus en leeftijden.

Steps & Abs

Bij deze intensieve les train je jouw uithouding met step-aerobics gevolgd door een work-out voor de buikspieren. De leuke uptempo muziek zorgt er voor de je met een glimlach en een strakke buik terug naar huis vertrekt!

Piloxing

High-Intensity les waarbij boksen, pilates en dans gecombineerd worden. Tijdens deze lessen kan je gebruik maken van verzwaarde handschoenen voor een extra uitdaging. Deze les is ideaal om calorieën te verbranden en spieren te versterken.